Danmarksgade 59  |  9900 Frederikshavn  |  98 42 39 70  |  kontakt@itand.dk
- vi hjælper smilet frem...
ÅBNINGSTIDER
   Mandag 8.30 - 17.00
   Tirsdag 8.30 - 17.00
   Onsdag 8.30 - 17.00
   Torsdag 8.30 - 17.00
   Fredag 8.30 - 16.00Kan tandlægeskræk behandles?

Behandling og forebyggelse af angst for tandbehand­ling bygger på et fortroligt samspil mellem patient og tandlæge.  Så forudsætningerne for at kunne hjælpe dig med din angst for tandbehandling er, at du ønsker at modtage hjælp.

Rolig opstart
Hvis du har tandlægeskræk eller blot er meget nervøs over at skulle til tandlæge, så forsøger vi at lave en rolig opstart, som foregår i dit eget tempo.  Der er tid til at få forklaret tingene og få ryddet eventuelle vrangforestillinger af vejen. 
Målet med den rolige opstart er at fjerne anspændtheden og få opbygget en tillid mellem dig som patient og os som behandlere.

Første besøg
Allerhelst vil vi ikke foretage nogen behandling ved det første besøg....kun undersøgelse og information.
Hvis der efter den indledende undersøgelse er behandling, der skal udføres, aftaler vi med dig, hvornår og hvordan det skal ske, og hvor meget der skal laves ved hvert besøg.

Denne fremgangsmåde har vi gode erfaringer med, og du kan således møde op på klinikken og regne med, at der ikke skal ske noget "farligt".

Altså ikke noget med absolut at få det overstået på en gang og på kortest mulige tid - det er en rigtig dårlig fremgangsmåde til behandling af patienter med tandlægeskræk.

Det tager tid
Det tager tid at bearbejde tandlægeskræk.  Hvis du bagefter kun går til tandlægen hvert år eller hvert andet år, så glemmer du nemt det, du har lært. 

Derfor vil vi normalt opfordre dig til at komme på besøg lidt oftere.
Tandlægeskræk
...vi kender det
Tandlægeskræk
JOURNALINDSIGT
LEGITIMATION
 
 
 
 
 
 
 
Lider du af tandlægeskræk ?
Fakta om tandlægeskræk
10 gode råd om tandlægeskræk
Test din tandlægeskræk
TANDLÆGESKRÆK